ΑΥΤΟΜΑΤΟ ON/OFF ΟΤΑΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ

Παιχνίδια με έναν γυμνό άντρα


Γράφει η Κ. Π.

Το πείραμα: να τον εκμεταλλευθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το πειραματόζωο: το αγόρι σου. Προϋποθέσεις: εκείνος γυμνός για τα μάτια σου και μόνο. Εφόδια: 10 ιδέες που σου προτείνουμε. Αποτέλεσμα: Καλά γλέντια!

1. Καβάλησε τον: η πλειοψηφία των αντρών που έδωσαν την άποψή τους στις τελευταίες έρευνες που έχουν γίνει, διάλεξε ως αγαπημένη της στάση την γυναίκα από πάνω. Ρίξτον στο κρεβάτι, ανέβα επάνω του, σκύψε προς τα εμπρός και ελάτε όσο πιο κοντά μπορείτε (ψυχικά και σωματικά).

2. Γδύσου κι εσύ: είναι πολύ πιθανό, ο αγαπημένος σου να μην έχει θαυμάσει το γυμνό κορμί σου σε όλο του το μεγαλείο. Λίγο που ξεντύνεσαι γρήγορα, λίγο που κλείνεις όλα τα φώτα, δεν έχει την οπτική επαφή που θα ήθελε ο χριστιανός. Αλληλοθαυμαστείτε λοιπόν.

3. Αιφνιδιασέ τον από πίσω: ενώ βγαίνει γυμνούλης μέσα στο δωμάτιο, κρύψου και αιφνιδίασέ τον. Δηλαδή, εκείνος θα στέκεται όρθιος και εσύ από πίσω του θα κολλήσεις το κορμί σου επάνω του, και θα χρησιμοποιήσεις τα δυο σου χέρια (που δεν είναι μαχαίρια) για να του δώσεις ένα χεράκι στην ηδονή.

4. Βρες το δικό του σημείο G: ο προστάτης του καλού σου, ο μικρός αδένας σε μέγεθος καρυδιού, κάτω από την ουροδόχο κύστη του, είναι το μαγικό του κουμπί, που πατώντας το θα τον πλημμυρίσεις ηδονή. Για να τον ξεσηκώσεις ακόμα περισσότερο, βρες το σημείο G πάνω του, όχι με τα χέρια αλλά με τα χείλια σου.

5. Κάντου μαθήματα αριθμητικής: μπορείτε να ξεκινήσετε από το αγαπημένο νούμερο όλων των ζευγαριών το 69. Φυσικά, η νέα μόδα στο σεξ, προστάζει να του μάθεις και το 77 που αντικατοπτρίζει πλήρως την στάση που πρέπει να έχετε κάνοντας σεξ. Ναι, ναι πρόκειται για τα αγαπημένα κουταλάκια., πλάτη με πλάτη δηλαδή!

6. Κάντου μασάζ παντού: με το ενυδατικό γαλάκτωμα στο χέρι, κάνε μασάζ σε όλο το κορμί του. Εννοείται πως δεν πρέπει να αμελήσεις την μικρή του περιοχή, στην οποία θα δώσεις ιδιαίτερη προσοχή και μερικά χάδια και φιλιά παραπάνω.

7. Παίξτε παιχνιδάκια χωρίς τα χεράκια: δέστου τα χέρια και μετά προσπάθησε να κρατήσεις και τα δικά σου εκτός δράσης. Σκοπός σας θα είναι να ανακαλύψετε ο ένας το κορμί του άλλου, χρησιμοποιώντας μόνο τη γλώσσα, τα χείλια και την καυτή αναπνοή σας.

8. Βασάνισε τον: τράβηξε τα μαλλιά του, τσίμπησε τις ρόγες του, δάγκωσε το αυτί του και γενικά φέρτον στα άκρα του. Εκείνος μπορεί να ανταποδώσει τις εχθροπραξίες, μέχρι να βρεθείτε να κυλιέστε (και φιλιέστε) στο πάτωμα και να κάνετε άγριο ζωώδες σεξ λίγα λεπτά αργότερα.

9. Καθάρισέ τον: μπείτε στη μπανιέρα και κάντε ένα αναζωογονητικό μπανάκι. Μπορείς να του τρίψεις την πλατούλα και τους όρχεις και να σου ανταποδώσει τα τριψήματα με χάδια στην κλειτορίδα. Κι αν σου πέσει το σαπούνι, τόσο το καλύτερο. Όσο καθαρίζεστε, μιλήστε μόνο βρώμικα, για να κάνετε την διαφορά.

10. Παίξε μαζί του: σκέψου πως είναι ο κούκος σου και παίξε ότι παιχνίδι θέλεις μαζί του. Για παράδειγμα, μπορείς να τον παραλείψεις με σοκολάτα και φυστικοβούτυρο και να αρχίσεις να τον γλύφεις. Ή να τον δέσεις στο κρεβάτι και να τον ξελογιάσεις μέχρι τελικής πτώσης.

Πηγή: Womenonly.gr.

Εεε, πού πάτε; Υπάρχει και μια ενδέκατη συμβουλή:

11. Απλώστε τον να στεγνώσει: στο μπαλκόνι, με το μανταλάκι.

Είναι της Κ. Π., είναι της Κ. Π., καλέ! Δεν είναι δικό μας, πιστέψτε μας!... (Χε, χε, χε)!

Category: 0 σχόλια

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου